X-Men Apocalypse (2016) Filmi Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmi Tek Parça 720p İzle






Filmin Konusu : X-Men: Geçmiş Günler Gelecek 2014 yapımı filmin son sahnesinde Apocalypse ortaya çıkmıştı.

X-Men serisinin 8. filmi olan X-Men Apocalypse'nin hem yönetmenliğini hem de senaryo ekibinde yer alan Bryan Singer, kendi resmi instagram hesabından X-Men hayranlarını heyecanlandıran fotoğraflar ve senaryoyla ilgili metinden ufak kareler yayınlayarak ilgiyi üzerine çekmeyi başarabilmiştir. Ancak Bryan Singer'ın serinin son filmiyle alakalı bilgiler paylaşmasının sebebi Apocalypse'nin köle mutantları olan Four Horsemen'in senaryoda isimlerinin yer aldığına dikkat çekmek istemesidir.

X:Men Geçmiş Günler Gelecek filminin son sahnesini dikkatli bir şekilde izleyenlerin gözüne bir 4'lü grup çarpacaktır. Apocalypse karakterinin arkasındaki dört atlıyı rahatlıkla görebilirsiniz. X-Men'in çizgi romanlarında bu dörtlü Apocalypse'nin Köleleri olarak bilinmektedir. Veba, Savaş, Kıtlık ve Ölüm olarak bilinen bu dörtlü, aslında iyi mutantlar olup, Apocalypse'nin beyinlerinin yıkayarak kendi tarafına çekmeyi başarmıştır.

Four Horsemen ekibinde yer alan Ölüm ise X-Men: Son Direniş filminde Ben Foster'ın canlandırdığı Angel karakteridir. Apocalypse ile girdiği mücadeleyi kaybettikten sonra kanatlarını kaybeder ve Archangel olarak karşımıza çıkar, Four Horsemen'ın Ölüm adlı mutantına dönüşür.

27 Mayıs 2016'da vizyona girmesi beklenen filmin yönetmen koltuğunda Bryan Singer yer alırken,  filmin oyuncu kardosunda Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Evan Peters ve Nicholas Hoult gibi isimlerin yer alması bekleniyor.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Aksiyon ,  Fantastik ,  Macera
Filmin Yapımı : 2016 - ABD
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Bryan Singer ,  Simon Kinberg ,  Michael Dougherty ,  Dan Harris
Filmin Yönetmeni : Bryan Singer
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 27 Mayıs 2016
Filmin Başrol Oyuncuları : Hugh Jackman ,  James McAvoy ,  Channing Tatum ,  Jennifer Lawrence ,  Rose Byrne
Filmin Orjinal Adı : X-Men: Apocalypse, X-Men 8, X-Men 2016,
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

2017 yılının komedi filmi vizyonda Recep ivedik 5 full izle sitemizden donmadan izleyebilirsiniz. full hd film izle full film izle