The Vocies - Sesler 2014 Filmi Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmi Tek Parça 720p İzle Türkiye'de İlk ve Tek Bu Sitede






Filmin Konusu : Film Amerika başta olmak üzere bir çok ülkede 6 Şubat 2015 tarihinde sinemalarda vizyona girerek izleyicileriyle buluşmuş olmasına rağmen güzel ülkemiz Türkiye'de ise sinema filminin ne zaman vizyona gireceği hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.
Bir fabrikada işçi pozisyonunda çalışan Jerry herkes gibi sıradan bir insan izlenim görüntüsü çizse de işin iç yüzü bambaşkadır. Sebebi Jerry'nin gündüz ekmeğinin peşinde koşan, ufo gören masum köylü profili çizse de geceleri insanlar öldürerek tam bir vampir benzeri hayat yaşamaktadır. Sıradışı hayatı bununla yetinmeyerek evinde beslediği kedi ve köpeklerle konuşabilme yeteneğine de sahiptir. Seri katil olan Jerry, görüştüğü kadınları öldürerek kafalarını kopartarak kendince bir yaşam felseesini uygulamaktadır. Lakin öldürdüğü kadınların ölmüş olup ses çıkartmamaları gerekirken birden konuşmaya başlamaları ve hayatını yeni giren bir kadından etkilenmiş olması işleri arapsaçına dönüştürerek komik anlara şahit olacaksınız.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Dram ,  Komedi ,  Korku ,  Suç
Filmin Yapımı : 2014 - ABD ,  Almanya
Filmin Süresi : 1 Saat 43 Dakika
Filmin Senaristi : Michael R. Perry
Filmin Yönetmeni : Marjane Satrapi
Filmin IMDB Puanı : 6.5
Filmin Vizyon Tarihi : 06 Mart 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Ryan Reynolds ,  Gemma Arterton ,  Anna Kendrick ,  Gulliver McGrath ,  Jacki Weaver
Filmin Orjinal Adı : The Voices
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

2017 yılının komedi filmi vizyonda Recep ivedik 5 full izle sitemizden donmadan izleyebilirsiniz. full hd film izle full film izle