The Man from U.N.C.L.E. (2015) Filmi Türkçe Dublaj Full HD İzle



Filmin Framanını İzle Youtube






Filmin Konusu : Film bir çok sürprizi içeresinde barındırmaktadır. Bunlardan birincisi, Dünya'nın en popüler ve en yakışıklı futbolcularından biri olan David Beckham'ın ufakta olsa ekranlara gülümseyecek olması kız hayranları tarafından epey bir olumlu karşılanacaktır. Hatta funları tarafından atılan çığlıklar şimdiden kulaklarımıza yankılanmaktadır. Filmin ikinci bir sürprizi ise 1960'lı yıllarda yayınlanan popüler bir diziden uyarlanarak sinema filmine dönüştürülmüştür. Bir başka sürprizi ise 2015 senesinin yaz mevsiminin son günlerinde Türkiye'de girecek olması ve filmin fragmanından izleyicilerini şimdiden filmi bir an önce izleyebilmeleri için içlerine heyecan tohumlarını yerleştirerek vizyon tarihinde dallanıp budaklanmasını bekleyecektir.
Filme değinecek olursak, takvimlerin 1960'ların başını gösterdiğinde CIA ajanı Napoleon Solo ve KGB operatifi Illya Kuryakin'in birlikte yürüttükleri gizli operasyonlarının hedefi nükleer silah üretimi yapan izli bir suç örgütünü durdurmaya çalışmaları sırasında başlarından geçen aksiyonu, komedisi ve macerasının bol olduğu bir filmdir.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Aksiyon ,  Komedi ,  Macera
Filmin Yapımı : 2015 - ABD
Filmin Süresi : 1 Saat 49 Dakika
Filmin Senaristi : Guy Ritchie ,  Lionel Wigram ,  David C. Wilson ,  Sam Rolfe
Filmin Yönetmeni : Guy Ritchie
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 28 Ağustos 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Hugh Grant ,  Henry Cavill ,  David Beckham ,  Armie Hammer ,  Jared Harris
Filmin Orijinal Adı : the man from uncle
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

2017 yılının komedi filmi vizyonda Recep ivedik 5 full izle sitemizden donmadan izleyebilirsiniz. full hd film izle full film izle