Sindirella - Cinderella 2015 Filmi Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmi Tek Parça 720p İzle






Filmin Konusu : Dünya'nın en popüler ve en bilindik masallardan biri olan Cinderella Tükçe manası Sindirella'nın masalsı aşk hikayesini Disney'in kendi imkanlarınca tekrardan sinema filmine uyarlanmış halini izleyeceksiniz.
Sindirella masalına kısaca değinecek olursak varlıklı bir ailenin tek kızı olan Cindirella'nın ailesinden geriye kalan tek fert babasıdır. Lakin babası da karısının vefatından sonra bir kadınla evlenerek Sindirella'ya üvey anne ve yanında promosyon olarak iki üvey kız kardeş getirerek Sindirella'nın dillere destan hayatı son günlerini yaşamak için geri sayıma başlar. Sayım babasının ölümüyle biter ve azap dolu günle başlar. Babası vefat eden Sindirella'yı üvey annesi ve üvey kardeşleri tarafından evin hor görülen insanı yapıp üstüne kendilerine özel hizmetçi yapmaları Sindirella'nın hayatı kabusa dönmüştür. Kimi kimsesi olmayan Sindirella, zaman geçtikçe umudunu yitirmesi hayata tutunmasını da engelleyecektir. Ta ki ülkenin prensi için eş adayı bakmak için düzenlenen baloya katılmasıyla her şey Sindirella için 180° dönmesiyle mutluluğun kapısını aralamış olacaktır. Lakin Sindirella için en büyük engel üvey anne ve üvey kız kardeşlerinin kıskançlıklarından ötürü gözlerinin dönmesiyle yapılan zulümlerdir.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Aile ,  Dram ,  Fantastik ,  Romantik
Filmin Yapımı : 2015 - ABD
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Chris Weitz ,  Aline Brosh McKenna
Filmin Yönetmeni : Kenneth Branagh,  Mark Romanek
Filmin IMDB Puanı : 7.9
Filmin Vizyon Tarihi : 13 Mart 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Lily James ,  Helena Bonham Carter ,  Cate Blanchett ,  Hayley Atwell ,  Richard Madden
Filmin Orijinal Adı : Cinderella 2015 filmi
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

2017 yılının komedi filmi vizyonda Recep ivedik 5 full izle sitemizden donmadan izleyebilirsiniz. full hd film izle full film izle