Merdiven Baba 2015 Filmi Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmin Fragmanını İzle Youtube






Filmin Konusu : Geçim olarak orta halli bir aile babası olan Fazlı açısından mutlu mesut, kimseye muhtaç olmayan, çalıştığı işinin sigortası olan ve sigortası sayesinde hastaneye gidebilen, halliceden zengin olmasalar da kendi yağlarında kavrulup giden, iki tane dünya tatlısı çocukları olan bir aileye sahiptir. Fazlı için hiç bir sorun gözükmezken karısı için aynı şeyi söyleyemeyiz. Çünkü karısı Fazlı'dan araba istiyor, onu istiyor, bunu istiyor yani daha fazlasını isteyip kocasının hayallerini, umutlarını gerçekleştiremeyeceğinden emin olduktan sonra çocuklarıyla beraber babasının evine döner. Fazlı için hayat karısının çocuklarıyla birlikte evi terk etmesi hayatına nokta koyması anlamına gelmiştir. Fazlı, karısını ve çocuklarını tekrardan kazanabilmek için işe ilk önce bir araba alarak başlamak ister. Lakin aldığı araba havaalanlarında uçaktan inecek olan yolcuların yere inmesini sağlayan merdiven arabadan alması kendisini karısının, arkadaşlarının ve mahallesinin gözünde komik duruma düşürmesi umutlarına büyük bir zelzeleye etkisi yaratmıştır. İşler Fazlı'nın karısının yakınlarında yangın çıkan bir evde yaşayan insanları merdiven arabası yardımıyla kurtarması kendisini tüm mahallenin, ilçenin, karısının ve çocuklarının gözü önünde bir kahraman ilan edilmesiyle hayatı eski memnun olduğu hayatından çok daha güzel ve mesut bir şekilde devam etmesine sebebiyet olacaktır.    
Gerçek kahramanlar pelerinsizdir. Fazlı'nın kahramanlığı kendisine Kahraman Merdiven Baba lakabının takılmasına sebebiyet olacak ve bu şekilde anılacaktır.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Dram ,  Komedi
Filmin Yapımı : 2015 - Türkiye
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Birol Güven
Filmin Yönetmeni : Hasan Tolga Pulat
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 03 Nisan 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Emin Gümüşkaya ,  Esra Dermancıoğlu ,  Aşkın Şenol ,  Hacı Ali Konuk ,  Bengü şen
Filmin Orijinal Adı : -
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

2017 yılının komedi filmi vizyonda Recep ivedik 5 full izle sitemizden donmadan izleyebilirsiniz. full hd film izle full film izle