In Time - Zamana Karşı 2011 Filmi Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmi Tek Parça 720p İzle






Filmin Konusu : Başrollerini Amanda Seyfried ,  Justin Timberlake gibi oyuncuların paylaştığı yönetmenliğini Andrew Niccol'ün yaptığı Zamana Karşı orijinal ismi in time olan filmde bir nevi  güçlü ile güçsüz arasındaki mücadeleyi farklı bir boyutta anlatmaya çalışmışlardır.
Bir yer düşünün ki insanlar herkesin yirmi beş yaşında göründüğü ve zamanın her zaman aleyhinize işlediği .
Filmin baş karakteri Will Salas (Justin Timberlake) cinayetten hüküm giymiş bir mahkum ve hapishaneden kurtulmasının tek yolu aslında gerçek amacını gördüğü güçlülerin güçsüzleri ezdiği sistemi yok etmektir. Bu sistemde en güçlü olanlar zamana en çok sahip olan kişilerdir ve en zengin olanlar zamanı en çok olan kişilerdir. Böyle olunca güçlü olanlar hem hep aynı yaşta olmak ve daha çok zenginleşmek için fakirlerin zamanını çalar ve fakirler hep ölür zenginlerde ömürlerine ömür katıp genç kalırlar. Parasına para katmak tabirini zamanına zaman katmak şeklinde bir tabir kullanılabilir. Öyle bir sistem yani. Bu sistemde fakir hep ölür zengin yaşar ve Will Salas bu aptalca sisteme baş kaldırır. Aslında normal sistemleri de eleştiren bu filmi izlemenizi tavsiye ederiz.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Bilim Kurgu ,  Gerilim
Filmin Yapımı : 2011 - ABD
Filmin Süresi : 1 Saat 55 Dakika
Filmin Senaristi : Andrew Niccol
Filmin Yönetmeni : Andrew Niccol
Filmin IMDB Puanı : 6.7
Filmin Vizyon Tarihi : 28 Ekim 2011
Filmin Başrol Oyuncuları : Amanda Seyfried ,  Justin Timberlake ,  Alex Pettyfer ,  Olivia Wilde ,  Cillian Murphy
Filmin Orjinal Adı : Minions
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

2017 yılının komedi filmi vizyonda Recep ivedik 5 full izle sitemizden donmadan izleyebilirsiniz. full hd film izle full film izle