Grinin Elli Tonu 2015 Filmi Türkçe Dublaj - Altyazılı Full HD Tek Parrça 720p İzle



Sansürsüz Türkçe Dublaj İzle Ok.Ru




Türkçe Altyazılı İzle Ok.Ru






Filmin Konusu : Biri erkek biri kız olmak üzere iki genç insanın birbirlerine karşı besledikleri hisleri zaman içerisinde dile getirmelerinin ardından erkek olan Grey'in başarılı, yönetme, hakim olma ve cinsel ilişkide fantezi hareketlerde bulunarak ilginç cinsel deneyimler yaşamak adına benimsediği arzuları genç edebiyat öğrencisi olan Anastasia Steele ile paylaşması ikilinin hayatlarında yeni bir milat oluşturacaktır. Grey'in Anastasia Steele'den istediğini almaya başlaması ile gelişen karşılıklı etkileşimler sırasında Anastasia Steele'nin iç dünyasında kapalı kapılar ardında kilitli kalmış cinsel iç güdüleri günler ilerledikçe su yüzeyine çıkması ikili arasında eşine çok az rastlanan ender bir romantik-dram vâkası yaşanır.
Grinin Elli Tonu yani orijinal dildeki ismiyle Fifty Shades of Grey filmi dünya sevililer günü olan 14 Şubat tarihinden bir gün önce vizyona girmiş ve büyük ses getiren filmi ünlüsünden ünsüzüne kadar bir çok kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Filmin geniş çaplı ses getirmesinin büyük sebebi insanoğlunun doğuşundan itibaren genlerinde bulunan cinsel iç güdüsüne olan merakını modernleştiğini sandığımız günümüz dünyasında bile hala devam etmesi ve bunu tüm dünyanın gözleri önünde şova dönüştürmesi de ayrı bir başarı mı desem yoksa medeni cesareti tabiri caizse yürek yemişte gelmiş diyerek kan miktarlarında ölçümler sonucu aşırı dozda özgüven bulgusuna rastlanması diyebiliriz.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Dram ,  Romantik
Filmin Yapımı : 2015 - ABD
Filmin Süresi : 2 Saat 05 Dakika
Filmin Senaristi : E.L. James
Filmin Yönetmeni : Sam Taylor-Johnson
Filmin IMDB Puanı : 4.1
Filmin Vizyon Tarihi : 13 Şubat 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Jamie Dornan ,  Dakota Johnson ,  Jennifer Ehle ,  Rita Ora ,  Marcia Gay Harden
Filmin Orjinal Adı : Fifty Shades of Grey
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

2017 yılının komedi filmi vizyonda Recep ivedik 5 full izle sitemizden donmadan izleyebilirsiniz. full hd film izle full film izle