Home » » GİŞE MEMURU FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM

GİŞE MEMURU FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM


6,2/10

YönetmenTolga Karaçelik
YapımcıTolga Karaçelik
Necati Akpınar
Engin Yenidünya
SenaristTolga Karaçelik
OyuncularSerkan Ercan, Nur Aysan, Zafer Diper, Büşra Pekin
Görüntü yönetmeniErcan Özkan
Sanat yönetmeniNadide Argun
KurguEvren Luş
Tolga Karaçelik
StüdyoBKM Film
DağıtıcıUIP Dağıtım
CinsiSinema filmi
TürüDram, Fantastik
RenkRenkli
Yapım yılı2010




GİŞE MEMURU  FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM


Gişe Memuru, başrollerini Serkan Ercan ve Nur Aysanın paylaştığı 2010 yapımı türk filmidir.Kenan (Serkan Ercan), insanlar ile ilgilenmekten çok hayal dünyasına dalan, babası ile aynı evde oturan sessiz sakin bir gişe memurudur. Tavşancık gişeler bölgesinde gişe memurluğu yapmaktadır. Bu hayal olayları, ona en çok araba geçiren şöhretini kazandırmıştır. Kenan, annesinin ölümü sonrası babası ile arası ciddi bir şekilde bozulur. Kenanın bu hayatı, yeni atanacağı gişelerde değişecektir. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, gişe memuru.
Kendi halinde bir gişe memuru olan Kenan, babasıyla yaşayan, işiyle evi arasındaki küçük dünyada gidip gelen ve insanlarla iletişim kurmaktansa, kendi hayallerinde yaşamayı tercih eden bir karakterdedir. Çatalca gişeler bölgesinde çalışan ve görevinin başındayken zaman zaman kendi kendine konuşmasıyla bilinen Kenan’ın, diğer insanlarla olduğu gibi babasıyla da mesafeli bir ilişkisi vardır. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, gişe memuru.

Kenan’ın kalp hastası olan babasına, gündüzleri Nurgül bakıcılık yapar. 30 yaşlarındaki konuşkan ve anaç Nurgül, Kenan’ı, babasını ve yıllar önce vefat etmiş annesini küçüklüğünden beri tanımaktadır. Kenan’ın işiyle evi arasında sıkışıp kalmış monoton hayatı, yeni işletme şefinin Çatalca’yı denetlemeye geldiği gün değişecektir. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, gişe memuru.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Karaçelik'in yaptığı Gişe Memuru, 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Görünütü Yönetmeni (Ercan Özkan), En İyi Erkek Oyuncu (Serkan Ercan) ve En İyi İlk Film Ödülleri'ne layık görüldü.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

2017 yılının komedi filmi vizyonda Recep ivedik 5 full izle sitemizden donmadan izleyebilirsiniz. full hd film izle full film izle