Home » » GEMİDE FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM

GEMİDE FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM



7,9/10

YönetmenSerdar Akar
YapımcıSevil Demirci
Önder Çakar
SenaristSerdar Akar
Önder Çakar
OyuncularErkan Can
Haldun Boysan
Yıldıray Şahinler
Naci Taşdöğen
MüzikUğur Yücel
CinsiSinema filmi
Çıkış tarih(ler)i4 Aralık 1998


 GEMİDE FİLMİNİ İZLE ONLİNE, HD, DVD, FULL, SİNEMA VE TEK PARÇA YERLİ YAPIM

Gemide, bir Türk dram sinema filmiSerdar Akar tarafından yazılıp yönetilen film 1998 yılında gösterime girmiştir. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, gemide, SERDAR AKAR.

Bir kum kosterinin personeli ve kaptanının başından geçen öykü çerçevesinde Türkiye`nin çarpık yapısına eleştiri getiren film.
Film dört kafadar mürettebatın macerasını konu alıyor. Laleli'de parasını çaldıran boksör, durumu kaptana anlatır ve başı dumanlı kaptan da gidip adamları bularak parasını geri almayı ister. Gittiklerinde parayı geriye alırlar ama yanlarında bir kız ve arkalarında da kafasına betonla vurulmuş bir adam bırakırlar. Boksör sabah bırakması gereken kızı bırakmayıp gemide saklayınca olaylar daha da karışır. Bu arada tüm olanları kafası dumanlı olduğu için unutan kaptan olayları yavaş yavaş hatırlamaktadır. Gelişen bu olaylar gemide gruplaşmayı da beraberinde getiririr. Film Laleli'de Bir Azize ile paralel bir senaryodadır. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, gemide, SERDAR AKAR.
Film 1998 yılında Altın Portakal Film Festivali'nde toplam 4 ödül kazanmıştır. Serdar Akar, En İyi YönetmenErkan Can En İyi AktörNevzat Dişiaçık En İyi KurguÖnder Çakar En İyi İkinci Film ödülünü almıştır.
Gemide, yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği 1999 yapımı Türk filmi. Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, gemide, SERDAR AKAR.
  • Bu dünya iki şeyden yıkılacak bir binadan bir de zinadan..
  • Gemi bir ülke gibidir. Kaptan da onun başbakanı...
  • Mahşer günü bütün binaları denizler geri isteyecek, batan bütün memleketler gibi.. deniz, kumu eninde sonunda geri alacak..çaresi yok bunun..
  • İğrençsiniz ibneler.
  • Ulan sizin ben vicdanınızı sikeyim!
2. kaptan : Kaptan şu silahı yağla istersen.
Kaptan : Yağlayıp da ne yapacağım? Götüme mi sokacağım?
Kaptan: Offf... N'apicaz be Kamil? Anamız sikildi!
Kamil: Kızı geri götürelim kaptan, bu iş başka türlü kapanmaz!
Kaptan: Çocuk olma! artık cinayete girdik!
Kamil: Ya, kazaydı, anlatiriz, hem herif pezevenkmis kimse siklemez.
Kaptan: Sen öyle san, sen öyle san. Pezevengi öldür "1 cinayet", kızı al "2 adam kaçırma", kızı en az iki kişi sik "3 ırza tecavüz", her gece esrara takıl nerden baksan "4 içicilik", heriflerin cebinden paralarını al "5 gasp", bütün bu bokları yedikten sonra polislerin suratina bakip "kusura bakmayın abi kaza oldu" diyemezsin, adamın götünden kan alırlar Kamil kan! Hadi kız orospu, ki bu ibneler bakireydi diyolar, bakire kız nasıl orospu olur ben anlamadim gitti. of her sey karışık. Neyse... Karı orospu siktik, herif pezevenk öldürdük, paralarını aldık. Demezler mi, 'ulan siz misiniz bu kentin zaptiyesi!' Sikerler oğlum, hepimizi sikerler! Offf... Mnakodumun (A... Koduğumun) boksörü neler açtı başımıza! Flim, online film, filim izle, filmini izle, sinema filmi izle, film izle full, izle film, izlesene film, dvd film, türk filmi izle, yerli film izle, gemide, SERDAR AKAR.

Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

2017 yılının komedi filmi vizyonda Recep ivedik 5 full izle sitemizden donmadan izleyebilirsiniz. full hd film izle full film izle